Financiële administratie

Financiële administratie van een bedrijf is voor veel ondernemers een drempel. Het factureren, bijhouden van openstaande facturen en vooral de boekhouding. Wat wel en wat niet, een doos vol papieren en facturen, wat moet je hier mee? Het is meestal tijdrovend, maar wel belangrijk.

Daarom is Prov-Accountancy bereid u te helpen met uw financiële administratie. Laat betaalbare experts het werk voor u doen, zodat u tijd hebt om in uw core business te besteden. Wij doen uw administratie voor een redelijke prijs terwijl u meer tijd kan investeren om uw bedrijf te laten groeien.

Uw financiële administratie kan zowel traditioneel worden bijgehouden of via onze state of the art applicatie van Odoo waar u zelf via uw elektronische device uw data kan invoeren. Prov-Accountancy kan ook uw financiële administratie volledig overnemen, wij verzorgen de ook andere diensten zoals jaarrekeningen, advies en meer.

ODOO - Online financiele administratie

PROV-Accountancy is een trotse partners van de software/applicatie van ODOO.

Een online administratie applicatie voor kleine tot grote ondernemingen. Als partner bieden wij de benodigde tools van ODOO die op maat zijn gemaakt om aan uw behoeften te voldoen. Samen met onze financiële expertise kunnen we een solide gebruiksvriendelijk financieel administratief pakket voor uw onderneming bouwen.


Online Services - ODOO Applicatie

Wat kan ODOO voor u doen? Simpelweg gedigitaliseerde financiële administratie met mogelijkheid tot automatisering.

Met ODOO kan u offertes en facturen opmaken en houd bij de status van facturen en alle transacties. Er is een statusoverzicht om concepten, betaalde en onbetaalde facturen bij te houden. Via ODOO kan je alle transacties automatisch registreren van uw bankrekeningen door uw bankafschriften te importeren en synchroniseren.


Automatiseer uw facturen

Elimineer het gedoe van het sturen van herinneringen voor te late of openstaande betalingen. Geautomatiseerde follow-ups zijn eenvoudig te configureren en helpen de facturering te stroomlijnen om betalingen snel en gemakkelijk te maken.


Financiële overzicht en analyse

Bouw op uw eigen dashboard waar u toegang krijgt tot inzichtelijke gegevens van uw bedrijf en verkoop. Maak je eigen combinaties en analyseer je facturatie per product, klant, verkoper, enz.


ODOO heeft applicaties voor Accounting, Verkoop, Inkoop en Projecten die geïntegreerd zijn met andere ODOO applicaties.


Bel ons voor een demonstratie of klik op de film